Qui som  |  Contactar  |  Inici

    núm. 1351  27 de febrer de 2015

  Registra't     Login     Entorn de gestió de l'usuari     Logout     Donar-se de baixa  
   

   Articles. Els nostres col·laboradors, escriuen setmana rere setmana.
La Clau

  La Clau


Creixement personal - Dossier del detectiu - Entrevista - La claueta - Parlem de… - Sèniors - Vindràs - Vostè escriu


Trobada de Nadal, 11 del 12 a les 12
Regina Ferrando   30/11/2011Hem après, en el decurs dels anys, que només des de la pau interior, som capaços d’escampar pau en el nostre entorn

El 12 de desembre de l’any 1999, a les 12 del migdia, un grup de persones, sensibilitzades per la necessitat d’un canvi en la nostra societat, que permetés viure amb dignitat en tots els racons del planeta, en lloc de malviure o sobreviure a l’atzar d’una societat injusta i econòmicament desequilibrada; vam trobar-nos, al Centre Cívic de Premià de Mar. En aquell moment, ens aplegava aquest escrit que, setmanalment, es publicava a La Clau i que ens feia compartir un mateix anhel: l’esperança d’un món millor.
A partir d’aquell moment, ara ja fa 12 anys, l’Associació Tercer Mil·lenni ha organitzat puntualment la Trobada de Nadal, que possibilita l’encontre de tots aquells que, procedents de diferents contrades, volem deixar constància de la nostra disposició a treballar per un món millor i apostar amb decisió per expandir l’energia d’amor, de pau i de justícia, unint-nos, així, als milions d’éssers humans que escampats pel planeta planten llavors per aconseguir un món digne, just i habitable per a tots, sense desigualtats ni excepcions.
Enguany, fidels a la nostra esperança, l’Associació Tercer Mil·lenni, segueix convidant-vos a reflexionar i a compartir una estona a l’any, per continuar insistint en la necessitat, cada vegada més urgent, d’un canvi de mentalitat en la nostra societat que faci possible en el futur més immediat un món sense injustícies, sense fam, sense guerres. Un món on tots tinguem les mateixes oportunitats, independentment del color de la nostra pell, de la nostra procedència, de la nostra cultura i de la nostra religió.
Hem après, en el decurs dels anys, que només des de la pau interior, som capaços d’escampar pau en el nostre entorn i que la pau al món serà una utopia mentre aquells que hi habitem visquem enfrontats amb nosaltres mateixos. Mentre no siguem capaços d’estimar-nos i d’acceptar-nos tal com som, amb tots els nostres avantatges i tots els nostres inconvenients, amb totes les nostres llums i totes les nostres ombres.
I sabem que, només des d’aquesta pau interior, serem capaços d’estimar els altres incondicionalment i gratuïta, única forma d’amor capaç de fecundar la nostra mentalitat i aconseguir el canvi imprescindible.
Per això, us convoquem a la XII Trobada de Nadal, que se celebrarà el proper diumenge, dia 11 de desembre, a les 12 del migdia, al Centre Cívic del carrer Esperança, 19, de Premià de Mar.
Junts, aquells que hi heu vingut cada any i tots aquells que enguany decidiu participar-hi per primera vegada, sumarem energies per aconseguir un món millor. Recordeu: la pau al món no depèn només d’aquells que ens governen, sinó que també depèn de la suma de les paus interiors de tots nosaltres, habitants del planeta. Tota energia és fecunda i necessària, la teva també. T’hi esperem!

 
imprimir   enviar   L’equilibri entre donar i rebre

La intimitat més íntima

Reflexions a l’entorn del temps

Amor i agraïment

Records d’infantesa

Casa nostra

Els canvis personals

Gestionar la pèrdua

Informació útil

El respecte, la mare dels ous

Les coses són tal com són

Por i culpa

L’origen de les malalties

L’espiritualitat al servei de la salut

Fins al setembre!

No ens barallem amb la realitat

Contra la por, confiança

Contemplem la creació

Estimar i ser estimats

Paraules per omplir el silenci

(c) Copyright 2009. La Clau del Maresme. Avís legal