Qui som  |  Contactar  |  Inici

    nm.   03 de maig de 2016

  Registra't     Login     Entorn de gesti de l'usuari     Logout     Donar-se de baixa  
   

   Articles. Els nostres collaboradors, escriuen setmana rere setmana.
La Clau

  La Clau


Creixement personal - Dossier del detectiu - Entrevista - La claueta - Parlem de - Sniors - Vindrs - Vost escriu


Ms democrcia
Josep Aracil   09/11/2011


En aquests moments ens trobem en un sistema democrtic que amb la seva entrada en la globalitzaci sha convertit en inestable i incontrolable

En una estada de lImserso a Gandia, es va xiular una persona que va voler recitar una poesia en catal. Davant daquesta situaci, un recorda Franco quan va manifestar que ho deixava todo atado y bien atado. La idea duna Espaa, grande y libre que hable castellano, malauradament avui dia torna a tenir plena vigncia, la qual cosa, tot i ser greu, encara ho pot ser ms perqu hi ha persones partidries de la m dura duna dictadura per posar ordre a lactual caos de la democrcia.
En aquests moments ens trobem en un sistema democrtic que amb la seva entrada en la globalitzaci sha convertit en inestable i incontrolable. Es fa molt difcil defensar una democrcia on s possible que uns quants explotadors dels Estats Units provoquin lactual crisi financera mundial. Les persones que enyoren lordre franquista, pensen que les coses eren ms fcils llavors, perqu tota la culpa del que passava era de Franco.
Davant daquesta situaci de crisi democrtica, lopci escollida no pot ser cap altra que la de ms democrcia. La seva regeneraci hauria de comenar en els nivells ms propers a la ciutadania, els municipis. Lequip de govern de cada municipi shauria de regir per criteris de prioritats poltiques i de bona gesti, potenciant la figura de lalcalde que hauria dassumir el lideratge del seu equip de govern, escollit per ell mateix entre els regidors ms competents.

 
imprimir   enviar   La meritocrcia

Mn de bojos

Esperit juvenil

L'Europa dels pobles

Activistes creatius

Liberals i Llibertaris

Societat drogada

Imaginaci i coneixement

Moviments i organitzaci

Estem ben arreglats!

Una jubilaci diferent

Grcies gent gran

Prou!

Monedes locals

Domesticaci ciutadana

El cam

La llengua

La cultura dels pobles

Atado y bien atado

Les pensions

(c) Copyright 2009. La Clau del Maresme. Avs legal